© 2024 All rights reserved. Tooltech International

Imet

Home / Imet

FERASTRAIE PENTRU DEBITAT METALE

 

IMET - Producator de ferastraie pentru debitat metale din anul 1968!

Companie care a investit si investeste permanent energie si resurse pentru dezvoltarea de produse care sa satisfaca exigentele si cerintele mereu crescande ale utilizatorilor, in concordanta cu cele mai stricte standarde de siguranta in exploatare, dupa cum urmeaza:

 

  • Masini conforme cu Normele de Compatibilitate Electromagnetica
  • Componente electrice certificate UL si CSA
  • Masini conforme cu normele Uniunii Europene, completate cu declaratie de conformitate
  • Companie autorizata sa foloseasca marca Uniunii Constructorilor de Masini Unelte din Italia

 

Cu ferastraiele produse sub marca IMET puteti debita (la 90º, 45º, 60º, 135º, 150º, etc.) bare si profile metalice cu dimensiuni maxime de 900mm, precum si pachete de bare si profile metalice, in cele mai bune conditii de calitate si productivitate.60020chiusa20carina1-1555602182340.jpg

Astazi, gama de produse IMET cuprinde:

ferastraie cu banda (manuale, semiautomate, automate, cu comanda numerica);

ferastraie circulare cu freza din otel rapid (manuale, semiautomate, automate, cu comanda numerica);

ferastraie circulare de mare viteza pentru taierea profilelor de aluminiu;

toata gama de dispozitive aferente pentru incarcare (descarcare), taiere in pachet, alimentare automata, variatoare electronice de viteza, menghine speciale, etc.

 

IMET este specialistul pe care va puteti baza in rezolvarea oricarei probleme de debitare a metalelor.

 

www.imetsaws.com

Lista de Produse Imet

Ferastraie cu banda continua

Ferastraie cu banda continua - PREMIUM LINE GBS 185 GHFerastrau cu banda manual. Destinat debitarii profilelor si a corpurilor solide metalice (otel, inox, alama, aluminiu, cupru).

Ferastaie cu freza din otel rapid, cu coloana

Ferastaie cu freza din otel rapid, cu coloana – PREMIUM LINE SIRIO 315 - SIRIO 315 SHFerastrau circular, manual, cu coloana verticala, recomandat pentru debitarea profilelor si a corpurilor solide metalice cu rezistenta mare. Debiteaza inclinat de la 0° la 45°...

Ferastraie cu freza din otel rapid, pivotante

Ferastraie cu freza din otel rapid, pivotante – PREMIUM LINE IDEAL 250Cel mai mic ferastrau circular cu freza din otel rapid pentru debitat metale, echipat cu sistem de racire, pompa automata si rezervor inchis ermetic. Diametrul discului - 250 mm.

Ferastraie circulare cu freza disc pentru debitarea profilelor de aluminiu

Ferastraie circulare cu freza disc pentru debitarea profilelor de aluminiu – PREMIUM LINE VELOX 350Ferastrau circular cu freza disc din otel rapid, in varianta manuala. Recomandat pentru debitarea cu mare precizie si acuratete a profilelor si corpurilor solide din aluminiu si alte metale...

Ferastraie de mare productivitate

Ferastraie de mare productivitate - MAXI LINE H 601 SHIFerastrau cu banda cu doua coloane, semi-automat, cu actionare hidraulica. Adaptat special pentru debitarea sectiunilor din otel, a tevilor si a corpurilor solide. Posibilitate de a efectua debitari la diferite unghiuri pana la 60° stanga.