© 2024 All rights reserved. Tooltech International

Hahnreiter

Home / Hahnreiter

 

 

TAROZI, FILIERE, CALIBRE

 

"CALITATE FARA COMPROMISURI" este principiul care i-a asigurat companiei "Wilh. Becker Werkzeugefabrik" pozitia de leader in domeniu, de la infiintare pana in prezent.

Fondata inca din anul 1867 de catre germanul Johann Daniel Becker, compania si-a inceput activitatea ca o afacere de familie, cu un singur angajat.
A cunoscut o dezvoltare rapida, datorata in principal investitiilor continue in modernizarea instalatiilor de productie si in calitatea angajatilor. 

Actuala companie "Wilh. Becker GmbH & Co. KG HAHNREITER PRÄZISION Werkzeugfabrik" este rezultatul fuziunii, in anul 1974, a companiilor "Wilh. Becker Werkzeugefabrik" si "Ernst Birgden HAHNREITER Präzisionswerkzeuge”.

Imbunatatirea permanenta a procesului de fabricatie a avut ca rezultat imediat produse de un inalt nivel calitativ. Au fost cercetate si dezvoltate tipuri noi de produse pentru prelucrarea si controlul filetelor cu diametre intre 2,0mm si 250mm.

Poza20special20taps1-1555602218970.jpg

 

Utilizarea celor mai recente tehnologii de fabricatie si automatizari de tip CNC au facut posibila clasarea firmei pe cea mai inalta treapta in domeniul productiei de tarozi, filiere si calibre, atat din punct de vedere al raportului pret - calitate cat si al serviciilor oferite.


Pentru a oferi termene de livrare foarte scurte compania pastreaza in stoc peste 8.000 de tipuri de scule standard. In plus detine pregatirea de fabricatie necesara executiei unui numar de 2600 de tipo-dimensiuni de tarozi speciali, lucru care face posibila livrarea lor in timp record.

S-au dezvoltat programe de tarozi pentru prelucrarea unei game foarte largi de materiale: otel, fonta, aliaje de cupru, aliaje de metale usoare (aluminiu, magneziu, zinc), aliaje speciale (nichel, titan). 

 

www.hahnreiter.de

Lista de Produse Hahnreiter

Tarozi Standard

Tarozi Standard   M - Tarozi pentru filete Metrice cu pas normal, conform DIN 13  Tarozi de mana  Tarozi pentru strunguri automate  Tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 352, scurti  Tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 371, cu coada ingrosata  Tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 376, cu coada redusa  Tarozi...

Tarozi Speciali

Tarozi Speciali   Diametre intre 1mm si 250mm. Pentru comandarea tarozilor speciali va rugam sa ne contactati.                  

Filiere Standard

Filiere Standard   M – Filiere pentru filete Metrice cu pas normal, conform DIN 13  filiere    filiere pentru masini automate  filiere cu gauri de fixare, pentru masini automate  filiere clopot, pentru masini automate  filiere cu guler, pentru masini automate MF – Filiere pentru filete Metrice cu pas fin, conform DIN 13...

Filiere Speciale

Filiere Speciale   Compania detine pregatirea de fabricatie necesara productiei unei game foarte largi de filiere speciale, printre care:  dimensiuni speciale pentru filetele prezentate in catalogul de produse  profile de filete speciale   modificari care inlesnesc filetarea materialelor dificile  filiere pentru masini automate speciale Filiere din...

Calibre Standard

Calibre Standard    M - Calibre pentru filete Metrice cu pas normal, conform DIN 13  MF - Calibre pentru filete Metrice cu pas fin, conform DIN 13  EG-M - Calibre pentru filete Metrice cu insertie Helicoil  BSW - Calibre pentru filete Whitworth cu pas normal, conform BS 84  UNC - Calibre pentru filete cu pas normal, conform cu ANSI B 1.1  UNF - Calibre...

Calibre Speciale

Calibre Speciale   a) Calibru potcoava b) Calibru tampon "trece" si "nu-trece" pentru reglarea calibrelor potcoava pentru filete c) Calibru potcoava pentru filete d) Calibru tampon pentru verificarea uzurii calibrelor inel "trece" e) Calibru tampon pentru verificarea calibrelor inel "trece" si "nu-trece" noi.             ...