© 2021 All rights reserved. Tooltech International

Sisteme de Portscule

Home / Produse / Sisteme de Portscule

Sisteme de Portscule  

1. Sisteme KM cu prindere rapida

Sistemul KM cu prindere rapida este o componenta centrala care ajuta la obtinerea unor rezultate mult imbunatatite in domeniul prelucrarilor mecanice. Reprezinta alegerea principala a clientilor care doresc randament maxim de la un utilaj.

Operatiile necesare de schimbare, montare si calibrare a sculelor implica o perioada lunga de nefunctionare a masinii. Pentru prelucrarile de serie mica, care solicita toate aceste operatii, sistemul de fixare rapida KM™ reprezinta cea mai eficienta metoda de reducere a timpilor morti si de imbunatatire a calitatii intregului proces de fabricatie, rezultand astfel o productivitate sporita si implicit un profit mai mare.

Pe langa unitatile de fixare rapida, sistemul KM™ ofera si alte avantaje economice, precum tehnologia de fixare prin fretare si prin adaptoare cu hidroplast.

Nu exista nici o alta metoda mai buna pentru maximizarea productivitatii decat utilizarea sistemelor KM cu prindere rapida. Indiferent daca doriti sa achizitionati un utilaj nou sau doriti o productivitate sporita a utilajului pe care il aveti deja, WIDIA ofera o varietate mare de metode de imbunatatire a procesului de prelucrare utilizand sisteme de portscule. Costul acestor imbunatatiri este justificat prin timpul economisit, cresterea productivitatii si a profitului.

 

Tipologie:

 

Sistemul de portscule KM32TS

Sistemul de portscule KM40TS

Sistemul de portscule KM50TS

Sistemul de portscule KM63TS

Sistemul de portscule KM63XMZ

Sistemul de portscule KM80TS

Sistemul de portscule KM80ATC

Sistemul de portscule KM4X

 

 

2. Sisteme ERIKSON™

WIDIA ofera cu mandrie portscule de calitate premium de tip ERICKSON™, asa ca puteti fii siguri ca achizitionati tot ceea ce este mai bun in domeniu. Intregul portofoliu de produse – incluzand adaptoare conice, sisteme HSK, extensii pentru coada cilindrica, bucse elastice, reductii si alte produse inrudite – asigura o productivitate ridicata, precizie crescuta si flexibilitate a aplicatiilor.

Numele ERICKSON™ este un etalon pentru industria prelucratoare de mai bine de 60 de ani. Avand una dintre cele mai largi game de produse din domeniu, portsculele ERICKSON™ pot fi folosite pe toate tipurile de masini, la orice prelucrari incepand cu frezare de degrosare cu viteze scazute si terminand cu prelucrari cu viteze foarte ridicate, de peste 20.000 rot/min.

Interfetele ERICKSON™ sunt proiectate atat pentru schimbare automata cat si manuala a sculei si sunt perfect adaptate pentru majoritatea masinilor, avand o constructie rigida si compacta, garantate sa lucreze la momente mari de torsiune si sa asigure volume ridicate de indepartare a aschiilor.

sist_de_portscule1-1555600503710.jpg

 

Tipologie:

 

Sisteme HSK

Sisteme BTKV

Sisteme CVKV

Sisteme BT

Sisteme CV

Sisteme DV

Sisteme QC

Sisteme R8

Portscule cu fixare pe coada cilindrica

 

 

3. Accesorii

Bucse elastice cu un singur unghi (TG, ER)

Bucse elastice cu doua unghiuri

Reductii

Adaptoare pentru conducte de racire

Chei

Piese de schimb