© 2021 All rights reserved. Tooltech International

Panze banda Bi-Metal

Home / Produse / Panze banda Bi-Metal

Panze banda Bi-Metal

Benzile Bi-Metal sunt fabricate dintr-o banda de otel Bi-Metal. Materialul de baza al panzei a fost special dezvoltat pentru aplicatii cu rezultate deosebite. Partea activa utilizeaza trei tipuri de otel rapid de inalta performanta (M2, M42 si M51). Acestea sunt sudate cu fascicul de electroni pe materialul de baza.

Sudarea benzilor se face pe masini care utilizeaza tehnologii de ultima generatie asigurand o sudura constanta si omogena pe toata lungimea. Rezultatul este o gama de produse care satisfac o mutitudine de cerinte in orice aplicatie practica.

WESPA XENOTEC

O banda inovatoare cu un design complet nou al danturii destinata unei game largi de aplicatii si materiale. Geometria speciala a dintelui asigura o productivitate optima a procesului de debitare.  

A fost dezvoltata special pentru debitarea pachetelor de tevi si profile si este recomandata pentru urmatoarele materiale:

- otel de constructii

- otel pentru automate

- otel calit

- otel laminat

WESPA XTREMA

O banda cu un desing complet nou, special conceputa pentru debitarea profilelor. Aceste caracteristici speciale nu permit benzii sa ramana blocata in semifabricat. Este recomandata pentru urmatoarele materiale:

- otel de constructii

- otel pentru automate

- otel calit

- otel laminat

WESPA DUROTEC

Este o banda cu dantura variabila ceea ce asigura performante sporite. Varful dintilor este fabricat dintr-un otel HSS cu mare rezistenta la uzura. Acest tip de banda se comporta foarte bine la debitarea semifabricatelor cu sectiuni mari si medii si a materialelor greu aschiabile precum:

- otel pentru rulmenti

- otel carbon

- otel rapid

- otel anticoroziv / antiacid

- otel refractar

- otel termostabil

- titan

 

WESPA BITEC M42

Este o panza banda de inalta performanta, cu dantura variabila, cu rezistenta crescuta la uzura, care asigura o debitare de o foarte mare acuratete.

Aceste benzi sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni si danturi si sunt recomandate in special pentru debitari cu vibratii reduse ale semifabricatelor cu sectiuni mici sau medii.

Printre materialele debitate se numara: otel de constructii, otel pentru automate, otel calit, otel laminat, otel anticoroziv / antiacid, fonta.

WESPA BITEC M42 plus

Este o panza banda de inalta performanta, cu dantura variabila si unghi de degajare pozitiv. Garanteaza o productivitate sporita a procesului de debitare. Are rezistenta crescuta la uzura si asigura o debitare de foarte mare acuratete.

Este disponibila intr-o gama larga de dimensiuni si danturi si se recomanda pentru debitarea urmatoarelor materiale: otel de constructii, otel pentru automate, otel calit, otel laminat, otel pentru rulmenti, otel carbon, otel rapid, otel anticoroziv / antiacid.

WESPA SUPER SCL

Este o panza banda de inalta performanta cu unghi de degajare extrem-pozitiv specifica pentru debitarea otelurilor cu prelucrabilitate dificila.

Unghiul de degajare extrem-pozitiv ofera acestor benzi agresivitate, caracteristica favorabila in cazul debitarii otelurilor anticorozive / antiacide. Deasemenea se recomanda a se utiliza la debitarea semifabricatelor cu sectiuni medii si mari.

Dintre materialele debitate in conditii foarte bune cu aceasta panza mentionam:

- otel pentru rulmenti

- otel carbon

- otel rapid

- otel anticoroziv / antiacid

- otel refractar

- otel termostabil

- titan