© 2021 All rights reserved. Tooltech International

Despre Noi

Home / Despre Noi

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul prelucrarii metalelor si al sculelor aschietoare, specialistii firmei Tooltech International pot sa raspunda tuturor exigentelor si provocarilor unei piete in continua dezvoltare si modernizare.

Ne-am asociat cu parteneri puternici - lideri mondiali in domeniu:

  • firma ARNTZ GmbH + Co.KG din Germania, producator de panze banda cu o experienta de peste 220 de ani in domeniul debitarii metalelor.
  • firma IMET din Italia, lider european in fabricarea de ferastraie pentru debitarea metalului;
  • firma WIDIA din Germania, cel mai renumit brand al concernului american KENNAMETAL, producator de scule aschietoare pentru industria prelucratoare (placute din carburi metalice, burghie si freze din carbura, precum si toata gama de scule aschietoare din otel rapid - burghie, freze, alezoare, tarozi si filiere). WIDIA este cel mai vechi si mai cunoscut nume din domeniul industriei de prelucrare a metalelor, fiind inregistrat ca marca inca din anul 1925;
  • firma WESPA din Germania, membra a concernului american SIMONDS INDUSTRIES, lider in productia de panze banda, panze rectilinii si panze de bomfaier pentru debitarea metalului;
  • firma Wilh. Becker GmbH & Co. KG HAHNREITER PRÄZISION Werkzeugfabrik, din Germania, producator de scule pentru pentru prelucrarea si controlul filetelor (tarozi, filiere, calibre)

Astazi putem afirma, cu toata responsabilitatea, ca suntem capabili sa furnizam solutii complete pentru orice operatie de prelucrare prin aschiere. Suntem tot timpul la dispozitia clientilor nostri, clienti pe care ii consideram cel mai de pret capital.

Imbunatatirea permanenta a serviciilor este una dintre preocuparile noastre principale.

Acordam o deosebita atentie perfectionarii personalului tehnic pentru a putea oferi clientilor cele mai noi si mai performante solutii de prelucrare prin aschiere, lansate pe piata de firmele pe care le reprezentam.

Alt obiectiv major al companiei noastre este reducerea termenelor de livrare pentru sculele solicitate la 24 de ore pana la maximum 5 zile.